Top 10 leukste sinterklaas- en kerstcadeautjes voor honden in 2021

Honden speeltjes

Tijdens Sinterklaas en Kerst wordt vaak het hele gezin verwend met leuke cadeautjes. Het is niet alleen leuk voor alle kinderen, ook is het favoriete tijd van het jaar voor je hond!

Iedereen is thuis en er is genoeg gezelligheid en aandacht voor je hond. Tijdens de feestdagen wil je die natuurlijk ook goed verwennen en omdat ze zelf geen verlanglijstje kunnen invullen voor sinterklaas of kerst. Gaan wij je ermee helpen!

In dit artikel helpen wij je met de zoektocht voor de leukste cadeautjes voor je hond tijdens sinterklaas en kerst!

1. Happy Dog Adventkalender voor Honden

Net als wij mensen zijn ook onze viervoeters blij met kleine verrassingen tijdens de feestdagen. Daarom mag een adventskalender niet ontbreken. In de Happy Dog adventskalender zitten 24 heerlijke, graanvrije hondenkoekjes. Open elke dag een vakje en verwen je harige vriend met een kersttraktatie. Hierdoor komen jullie allebei gegarandeerd in de kerstsfeer!

In dit kerstcadeau van je hond zit:

  • Krokant gebakken snacks
  • Graan- en glutenvrij
  • Geen toegevoegde suiker
  • Geen vleesbijproducten
  • Zonder rundvlees en varkensvlees
  • Zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen

Laat de feestdagen beginnen voor je hond met deze adventskalender!

2. De 21-Delige Honden Speelgoed Set

Met dee ecofriendly 21-delige set krijg jij je hond volledig enthousiast!. De multifunctionele speeltjes zorgen ervoor dat je hond nooit raakt uitgekeken. De meeste hondeneigenaren zeggen, een blije hond is een blij baasje zeker tijdens kerst! 

Dit ecofriendly speelgoed is dan ook niet alleen geweldig voor je hond maar ook veilig. Kortom een veelzijdige speelgoedset speciaal voor je trouwe viervoeter, wat zeker een goed cadeau voor je hond zal zijn tijdens de feestdagen!

3. Kerst strikje voor Honden

Iedereen van de familie is netjes gekleed tijdens de kerst! Je hond kan natuurlijk niet achterblijven, daarom raden dit kerst strikje aan als cadeau voor je hond!
De kracht van dit cadeau zit hem in de magie tijdens het geven, enthousiast reageren! Natuurlijk zorgt het ook voor een hele leuke foto met het hele gezin!

4. Pedigree Dentastix Kauwstaaf

Iets waar honden gek op zijn en ook nog een positief effect heeft op het gebit zijn de Kauwstaven van Pedigree! Wat natuurlijk dus een ideaal cadeau in tijdens de feestdagen voor je hond!

Lekker eten en genieten is iets wat we allemaal doen in December, de paar kilo’s die wij erbij krijgen wil je natuurlijk niet voor je hond. Deze kauwstaven bevatten maar 82 calorieën en minder dan 1.5% vet!

5. Snoozle Hondenkussen

Het Superzachte Hondenkussen Fluffy is een top cadeau voor elke hond! De Fluffy hondenkussen is gemaakt van polyester en gemakkelijk schoon te maken voor het baasje. Lichtcomfort voor het hondje en rust voor het baasje!

6. Voedingsbal tegen Snelle Eters

Deze bal helpt effectief om honden hun tanden te reinigen en hun tong te masseren, terwijl de drang om snel te eten afgenomen wordt! Deze bal maakt het uitdagender voor honden om een beloning te krijgen.

De bal in makkelijk schoon te maken met de vaatwasser en in de ideale uitkomst voor een pup met bijt drang!

 

7. Snuffelmat

Deze veelzijdige snuffelmat voor je hond leert hem op een leuke manier snuffelen en zoeken naar zijn voeding. Bovendien helpt het je hond trager te eten. De brokjes en snacks kan je in de mat verstoppen zodat de hond volop moet snuffelen en graven om ze te brokjes te kunnen opeten!

Eten is vanaf nu een uitdaging voor je hond, met een lekkere beloning natuurlijk!

 

8. Doggy-box Premium

Doggy-box Premium is een verrassingsdoos vol hondensnacks en -speeltjes van kwalitatieve topmerken, voor volwassen honden en puppy’s vanaf 4 maanden. Een ideaal cadeau voor je hond tijdens de feestdagen!

9. Kerstpakje voor Honden

Met dit fleece broekje en jasje wordt het pas echt kerst voor jou hond! Met dit pakje is je kerstfoto pas echt af!

 

10. Kerst Hondenkoekjes

Je hond zal smullen tijdens dit kerst cadeau! Leuk verpakte honden brokjes om te geven tijdens kerst! Verras jouw hond met deze lekkere koekjes. In deze doos zit een bak met koekjes vooer je hond!

 

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Total: 3 Average: 5]
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hondnl.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hondnl.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.