Hills hondenbrokken: welke brok voor jouw hond?

Hills hondenbrokken vergelijking

Jouw favoriete huisdier verdient uiteraard de lekkerste brokken van de hoogste kwaliteit. Echter is het vinden van de juiste brok vaak niet zo eenvoudig. Er zijn vele verschillende soorten merken en soorten die elk zo zijn voor- en nadelen hebben. Een uitstekende keus qua hondenvoer is het merk Hill’s.

Hill’s is een hoogwaardig diervoeder bedrijf dat bekend staat om haar vele variaties hondenvoeding van topkwaliteit. Wil je weten welke soorten dit merk zoal biedt en waar je op moet letten bij het kopen van hondenbrokken? Bekijk dan onderstaande tekst en vergelijk eenvoudig welke brokken voor jouw hond het meest geschikt zijn.

 

Waarom kiezen voor Hill’s hondenbrokken?

Hill’s is een hoogwaardig dierenvoeder bedrijf dat vele kwalitatieve producten op de markt heeft gebracht. Het merk biedt brokken met evenwichtige ingrediënten en de juiste voedingstoffen. Om voor elk type hond het juiste voer te produceren houdt het merk rekening met de leeftijd van je hond, de voedingsbehoefte, de serveer optie (droog of natvoer). Kort om, het merk biedt voor elke hond, groot, klein, actief of lui, de beste brokken die aansluiten bij de eigenschappen van de hond.

 

Waarin verschillen de hondenbrokken onderling?

De brokken van Hill’s verschillen onderling in ingrediënten. De rede hiervoor is dat honden nou eenmaal allemaal anders zijn. De een beweegt veel waardoor de hond een energierijke en eiwitrijke maaltijd nodig heeft, en de ander moet meer op zijn gewicht letten en heeft minder behoefte aan een energierijke en eiwitvolle maaltijd.

Ook de leeftijd speelt een rol in het type voedsel dat honden nodig hebben. Op jonge leeftijd is het van belang dat de brokken bestaan uit belangrijke bouwstoffen en vitamines voor een gezond spieropbouw en botontwikkeling. Op latere leeftijd zijn voedingsstoffen en minderalen zoals calcium belangrijk voor het soepel houden van botten en in stand houden van tanden. Het merk heeft zo voor elke hond de juiste samenstelling om voor elke leeftijdsfase, energiebehoefte en gewichtsklasse de juiste voeding te bieden.

 

Extra tips bij de aankoop van hondenbrokken

Breng een aantal eigenschappen van jouw hond in kaart voordat je hondenbrokken koopt. Vraag jezelf bijvoorbeeld af hoeveel jouw hond beweegt, of jouw hond keurig op gewicht is, of jouw hond last van gezondheidsklachten heeft en hoe groot jouw hond is. Door beter te weten waar jouw hond behoefte aan heeft, kun je eenvoudiger het geschikte voer uit kiezen.

Honden zijn van oudsher vleeseters en hebben dan ook behoefte aan een eiwitrijk dieet. Net als de wolf, waar de hond van afstamt, eten honden graag dierlijke producten en is de maag minder goed bestand tegen graansoorten. Een hondenbrokken soort met zo min mogelijk granen is dan ook altijd aan te raden bij het kopen van hondenbrokken. Weet je niet welke type brokken voor jouw hond geschikt zijn? Bekijk dan de lijst aan Hill’s hondenbrokken soorten en kijk welke voeding het beste bij jouw hond aansluit.+

 

Hill’s hondenbrokken

Onderstaande hondenbrokken hebben elk zo zijn voor- en nadelen en zijn samengesteld met specifieke behoefte van een type hond in het achterhoofd. Zo is de een beter geschikt voor grote honden en sluit de ander juist weer aan bij de voedselbehoefte van een klein ras.

 

Hill’s Canine Puppy Medium Kip

De Hill’s Canine Puppy Medium Kip brokken zijn ideaal voor jonge jongen die veel behoefte hebben aan beweging en ontwikkeling. Deze brokken sluiten dan ook goed aan op deze voedingsbehoefte. De brokken zitten boordevol belangrijke bouwstoffen die elk zo zijn ondersteunende functies bieden. Zo bevatten de brokken bijvoorbeeld DHA uit visolie, dat zorgt voor een optimale ontwikkeling van ogen en hersenen.

Voordelen
– Zeer goed voor de jonge en actieve hond
– Vol belangrijke bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling

Nadelen
– Bevat graansoorten, zoals maïs en maïsglutenmeel

 

Hill’s Canine Adult Healthy Mobility Small & Mini

De Hill’s Canine Adult Healthy Mobility Small & Mini voeding is een populaire keus voor kleine rassen, lichter dan 10 kg. De brokken bieden de juiste voedingsstoffen voor een actieve hond en bieden extra ondersteuning ter gewrichtsflexibiliteit. Kleine honden zitten vaak boordevol energie en bewegen veel, de voeding is daarom ook rijk aan koolhydraten en eiwitten.

Voordelen
– Speciaal voor de actieve en kleine hond
– Biedt een energievolle maaltijd
– Rijk aan eiwitten en vetten

Nadelen
– Veel plantaardige bestandsdelen
– Neutrale smaak

 

Hill’s Canine Mature Adult Small Mini

Een oudere hond heeft vaak minder energierijk, en juist makkelijk verteerbaarder eten nodig. De Hill’s Canine Mature Adult Small Mini broken zijn daarom ideaal voor de oudere, niet al te actieve hond. De brokken zijn aan te raden vanaf een leeftijd van 7 jaar oud en dragen bij aan het in standhouden van een optimaal lichaamsgewicht.

Voordelen
– Goed voor de oudere hond
– Draagt bij aan een gebalanceerde en gezonde spijsvertering
– Bevat belangrijke mineralen voor het hart, de blaas en de nieren

Nadelen
– Niet aan te raden voor de actieve oudere hond
– Bevat graan

 

Hill’s Canine Senior 11plus Small Mini

Opzoek naar een goede brok voor jouw oudere en kleine hond? Dan zijn de Hill’s Canine Senior 11plus Small Mini brokken een uitstekende keuze. Deze brokken bieden de juiste ondersteuning voor een kleine ras hond ouder dan 11 jaar. De samenstelling van deze brokken zorgen voor de juiste bron aan omega 6-vetzuren en vitamine E voor het soepel houden van gewrichten en voor een mooie vacht. Hierdoor blijft je kleine viervoeter soepel en flexibel en heeft de hond minder kans op vervelende ouderdomsklachten.

Voordelen
– Zeer goed voor oudere en kleine ras hond
– Draagt bij aan soepele gewrichten en spieren
– Rijk aan vitamines en mineralen

Nadelen
– Koolhydraten en eiwitten arm
– Niet geheel vrij van granen

 

Hill’s Canine Mature Adult Medium Kip

De Hill’s Canine Mature Adult Medium Kip broken zijn special ontworpen voor middelgrote volwassen honden vanaf 7 jaar. De brokken zijn licht verteerbaar en een bron aan omega 6-vetzuren. Ook bevatten de brokken vitamine E voor een mooie vacht en huid.

Voordelen
– Geschikt voor vrijwel alle middelgrote honden
– Rijk aan vitamines en mineralen

Nadelen
– Niet geheel graanvrij

 

Hill’s Canine Adult Medium Lam&Rijst

De Hill’s Canine Adult Medium Lam en Rijst brokken bieden alle belangrijke voedingsstoffen die van belang zijn bij een gezonde energiebehoefte van een volwassen en middelgrote hond. Net als de Hill’s Canine Mature Adult Medium Kip brokken bevatten deze brokken belangrijke omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie vacht en huid en zijn de brokken licht verteerbaar.

Voordelen
– Geschikt voor vrijwel alle middelgrote honden
– Rijk aan vitamines en mineralen

Nadelen
– Niet volledig graanvrij

 

Hill’s Canine Adult Sensitive Stomach & Skin Medium

Heeft jouw hond vaak last van huidproblemen of darmklachten? Dan zijn de Hill’s Canine Adult Sensitive Stomach en Skin Medium brokken wellicht de uitkomst. Deze brokken zijn ontwikkeld voor de gevoelige hond en zorgen voor een optimale darmflora en algemene weerstand. Met hoogwaardige ingrediënten zoals prebiotische vezels zijn de brokken licht verteerbaar en worden voedingsstoffen optimaal opgenomen door het lichaam.

Voordelen
– Speciaal samengesteld voor honden met gezondheidsklachten
– Licht verteerbaar
– Draagt bij aan optimale darmflora

Nadelen
– Niet voor langdurig gebruik
– Bevat granen

 

Hill’s Canine Puppy Small & Mini

De Hill’s Canine Puppy Small en Mini brokken zijn brokken voor jonge en kleine honden. Puppy’s bewegen veel en hebben veel energie nodig. Ook hebben puppy’s meer behoefte aan bouwstoffen en gebalanceerde mineralen voor een optimale ontwikkeling van botten en tanden.

Voordelen
– Perfect voor jonge en kleine honden
– Bron aan belangrijke bouwstoffen

Nadelen
– Niet volledig graanvrij
– Bevat veel plantaardige ingrediënten

 

Hill’s Canine Senior Kip

De Hill’s Canine Senior brokken zijn speciaal ontworpen voor volwassen en middelgrote honden. De brokken dragen bij aan een gezond onderhoud van gewrichten en spieren en zijn licht verteerbaar.

Voordelen
– Vrijwel geschikt voor alle volwassen honden
– Rijk aan belangrijke vitamines

Nadelen
– Bevat vele granen

 

Hill’s Canine Senior Large Breed Kip

Oudere honden bewegen vaak minder en krijgen hierdoor vaker met overgewicht te maken. Een gebalanceerde voeding, zoals met de Hill’s Canine Senior Large Breed Kip brokken, kan ervoor zorgen dat de hond optimaal op gewicht blijft en alsnog zijn dagelijkse voedingsstoffen en brandstoffen binnenkrijgt. De brokken zijn speciaal geschikt voor grote rassen en oudere honden vanaf 6 jaar oud.

Voordelen
– Speciaal voor oudere en grotere honden
– Bron aan belangrijke vitaminen
– Draagt bij aan behoud van soepele gewrichten en spieren

Nadelen
– Koolhydraten arm
– Minder geschikt voor actieve hond
– Niet geheel graanvrij

 

Hill’s Canine Adult Large Breed Lam en rijst

De Hill’s Canine Adult Large Breed lam en rijst brokken zijn een prima keus voor grote honden op leeftijd. Grotere rassen verbruiken meer energie dan kleinere en hebben behoefte aan verschillende voedingsstoffen. Zo heeft een groter ras vaak eerder last van gewrichtsklachten en kunnen ingrediënten zoals chondroïtine bijdragen aan het optimaal soepel houden van gezonde gewrichten.

Voordelen
– Licht verteerbaar
– Bron aan belangrijke vitamines
– Optimaal voor grote rassen honden

Nadelen
– Niet geheel graanvrij

 

Hill’s Canine Puppy Large Breed kip

Met de Hill’s Science Plan Large Puppy brokken bied je jouw puppy alle belangrijke voedingsstoffen die van belang zijn bij het gezond opgroeien. De brokken dragen bij aan sterke botten en tanden en zijn daarnaast heerlijk van smaak.

Voordelen
– Ideaal voor jonge pup van groot ras
– Bron aan belangrijke vitamines en mineralen

Nadelen
– Niet geheel graanvrij

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Totaal: 8 Gemiddeld: 5]
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

Eén reactie

  1. Mijn dwerg teckel is een schrokker eten word niet gekauwd dus ik denk erover grotere brokken te nemen,zij is ruim 5 jaar.anti schrokbak blijft ze de hele dag bedelen om eten en vermagerd dan sterk.wat raad u mij aam.ze eet alleen lamsbrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *