9 goede hondenstretchers in verschillende maten

Hond ligt op de grond

Een hondenstretcher of hondenbed is een veilige en comfortabele ligplaats voor een hond. De stretchers zijn eenvoudig mee te nemen en verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikt exemplaar is voor ieder formaat hond. Er is keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Duurdere exemplaren zijn lichtgewicht uitgevoerd en snel klaar voor gebruik door inklapbare poten. Door een hondenstretcher heeft de hond altijd de beschikking over een eigen vertrouwde ligplaats. Geef de stretcher een vaste plaats in huis, of neem het mee in de tuin of naar het vakantieadres.

 

Voordelen van een hondenstretcher

Een hondenstretcher is zeer flexibel in gebruik. Ze zijn eenvoudig in- en uit elkaar te zetten, en door het lichte gewicht gemakkelijk te vervoeren. Het geheel staat op stevige poten waardoor de onderkant van de stretcher, en ook de hond niet vuil zal worden. Door de gebruikte materialen zijn ze wel eenvoudig te reinigen en beschikken over een ventilerende werking.

Vaak zal er een losse hondenkussen op het doek worden geplaatst om het comfort voor de hond te vergroten. Behalve voor honden zijn ze ook geschikt als ligplaats voor katten.

 

De Dogzone hondenstretcher

Deze stretcher van het merk 4legs4pets heeft een omvang van 102 x 132 cm. Het is geschikt voor grote honden met een gewicht tot 68 kilo. De basis bestaat uit ‘High Impact’ polypropyleen poten met een gespannen doek van duurzaam gecoat polyester. Behalve een zeer lange duurzaamheid, heeft het materiaal een afstotende werking op vlooien, mijten, teken en schimmels.

Deze hondenstretcher is handig in gebruik, en het doek is eenvoudig na te spannen. Hierdoor zal het doek niet gaan doorliggen. Het doek is gemaakt van in de kleur donkergroen en heeft een ventilerend karakter. Ook verkrijgbaar in de maten 56 x 76 cm en 76 x 102 cm voor kleinere en middelgrote honden.

 

Honden Stretcher Zwart

Deze hondenstretcher van het merk shopbydijkstra is een stretcher met het formaat 100 x 60 cm. Het is geschikt voor honden met een gewicht tot 30 kilo. De stretcher is voorzien van lichtgewicht inklapbare poten waardoor de hond altijd een schone en verhoogde ligplaats krijgt.

De poten lopen aan de korte zijde in zijn geheel door waardoor de stretcher zeer stabiel zal staan. Door de poten heft het dier geen last van vochtige of vuile grond en kruipende insecten. De effen zwarte doek is desgewenst schoon te maken met een neutraal sopje. Met een totaal gewicht van 4 kilo is de hondenstretcher eenvoudig te vervoeren.

 

Dogzone zwarte honden stretcher 56 x 76 cm

Deze hondenstretcher met een maat van 56 x 76 centimeter is gemaakt van een duurzaam en sterk lichtmetalen frame op poten en bespannen met ‘High Impact’ polypropyleen. Dit doek is duurzaam gecoat in de kleur zwart, waardoor de stretcher zeer lang zal meegaan. Het geheel is geschikt voor honden met een gewicht tot maximaal 49 kilo.

Omdat het doek eenvoudig opnieuw is te bespannen, zal de hond niet op een stretcher liggen die doorzakt. De stretcher is ook verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs en is door de open structuur eenvoudig te reinigen. De hond ligt vrij van de grond en heeft hierdoor geen last van kou of vuil. Ook ongewenste insecten zoals vlooien, mijten, teken en schimmels kunnen de hond minder snel bereiken. Ook te koop in de maten in 76 x 102 cm en 102 x 132 cm.

 

Dogzone groene hondenstretcher 56 x 76 cm

De Dogzone hondenstretcher is gemaakt in de maat 56 x 76 cm en geschikt voor honden met een maximaal gewicht van 40 kilo. Het groene doek is gemaakt van duurzaam High Impact’ polypropyleen en heeft uitstekende ventilerende eigenschappen waardoor het comfort voor de hond verbeterd.

Het lichtgewicht frame is voorzien van 4 poten en zorgt er voor dat uw dier niet op de koude of natte grond hoeft te liggen. Ook ongewenste bezoekers zoals schimmels, mijten, teken en vlooien krijgen minder kans om de hond te bereiken. Het geheel is eenvoudig mee te nemen en is geschikt om te worden schoongemaakt met water of een neutraal sopje. Dit model is ook verkrijgbaar in de maten 102 x 132 cm en 76 x 102 cm.

 

4animalz Ventilerend Honden of Katten Ligbed

Een comfortabele lig- of slaapplaats voor de hond. Dat geeft de 4animalz hondenstretcher. Een eenvoudig te monteren model dat is gemaakt van gepoedercoat staal en een doek van textileen (HDPE) nylon. Hierdoor beschikt het doek over uitstekende ventilerende eigenschappen en is eenvoudig met water of een neutraal sopje te reinigen. De stretcher heeft een blauw doek en zwarte poten.

Verkrijgbaar in het formaat 61 x 46 x 18 cm. Het geheel weegt slechts 1 kilo en is binnen enkele minuten in elkaar gezet. Door de bijgeleverde draagtas is de hondenstretcher eenvoudig te vervoeren. Zeven centimeter vrij van de grond zal er geen vocht optrekken en ligt de hond er droog en warm bij. Hierdoor is het dier ook minder goed bereikbaar voor vlooien, teken en mijten.

 

XL Honden stretcher 110x80cm

Deze honden stretcher is te gebruiken voor honden met een gewicht tot aan de 50 kilogram. De stretcher staat op poten waardoor er enige ruimte is voor de stretcher om te veren. De stretcher is gemaakt van Textileen, een ademende nylon waardoor de hond ideaal kan liggen zonder dat er hitteplekken ontstaan.

Deze stretcher is zowel te gebruiken als tijdelijke ligplaats, permanent bed of aanvulling van reeds bestaande ligplaatsen. Handig aan deze stretcher is dat je gemakkelijk het ligvlak kunt verwijderen om deze te wassen in de wasmachine. De poten zijn afgewerkt in powdercoating en hierdoor ook zeer gemakkelijk schoon te houden. Deze grote stretcher voor de grotere hond is ideaal voor zowel binnen als buiten en door gemakkelijke montage en demontage ook zeer geschikt om mee te nemen op reis.

 

4animalz large ventilerende honden stretcher

De 4animalz grote honden stretcher heef een ruime afmeting van maar liefst 122×92 cm. Hiermee is het een erg grote stretcher geschikt voor de grote hondenrassen. Super fijn aan dit blauwe bed is dat het ligvlak zich op 23cm hoogte bevind. Vlooien kunnen niet zo hoog springen wat er voor zorgt dat de hond veilig kan rusten zonder dat er vlooien bij hem of haar kunnen komen.

De honden stretcher is van Textileen, een ademend nylon hierdoor kan de hond ook bij hogere temperaturen zo koel mogelijk uitrusten. Deze stretcher is geschikt als tijdelijk, vast of aanvullende slaapplek voor de hond. Natuurlijk kan je de stretcher naast voor een grote hond ook gebruiken voor een of meerdere kleine honden.

 

4animals honden stetcher ventilerend – groen

De 4 animals honden stretcher van Textileen is ademend, dit voorkomt onder andere schimmels en andere ophopingen van bacteriën. De stretcher is groot met een oppervlakte van 110×80 cm, hierdoor is de stretcher geschikt voor middel tot grote honden. Deze stretcher heeft als groot voordeel dat ze gemakkelijk te monteren en demonteren is, dit maakt de stretcher ideaal voor gebruik op vakantie of het strand.

Natuurlijk kan de stretcher ook gebruikt worden als tijdelijk slaapplek thuis, in de tuin en als permanente slaapplek. Het ligvlak van deze stretcher is wasbaar in de wasmachine om optimale hygiëne te waarborgen en het schoonmaak gemak te vergroten.

 

4animalz Honden Ligbed – zand

Deze zandkleurige Textileen stretcher voor de hond met de afmetingen 110×80 cm is ideaal geschikt voor de middel tot grote hond. Natuurlijk is het ook mogelijk meerdere klein honden op de stretcher te laten slapen. De stretcher is gemakkelijk schoon te maken, dit komt door de powdercoating van de poten maar ook de afneembaarheid en wasbaarheid (wasmachine) van het ligvlak.

Door gebruik te maken van de stretcher welke op enige hoogte van de vloer uitkomt met het ligvlak is het voor insecten lastiger om bij de hond te komen (dit geld voor vlooien en onder andere de teek). Naast prima slaapcomfort thuis of in de tuin is deze strecher door eenvoudige montage en demontage ook uitermate geschikt voor gebruik tijdens de vakantie of op het strand.

Hondenstretcher

Meer Stretchers

Andere producten voor honden om op te liggen

Stetchers zijn niet de enige product waar honden op kunnen liggen, bekijk daarom ook eens de volgende producten:

 

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Totaal: 31 Gemiddeld: 4.5]
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *