Hondenrassen

Op deze pagina zijn rasbeschrijvingen van veel hondenrassen te vinden. We zijn druk bezig de lijst uit te breiden, dus we hopen je binnenkort te kunnen vertellen dat we alle rassen op de website hebben staan. Zie je een hondenras ertussen staan waar jij al ervaring mee hebt? Laat ons dat weten hoe het is om dat hondenras te hebben!

Saluki hondenras in een bos

Saluki: een elegante jachthond

De Saluki is een elegante en sierlijke jager. Dit hondenras is afkomstig uit het Midden-Oosten en werd daar gezien als een statussymbool. Dit kwam onder andere door zijn elegante uiterlijk.

Lees meer »
Saluki hondenras in een bos

Saluki: een elegante jachthond

De Saluki is een elegante en sierlijke jager. Dit hondenras is afkomstig uit het Midden-Oosten en werd daar gezien als een statussymbool. Dit kwam onder andere door zijn elegante uiterlijk. De vacht van een Saluki

Lees meer »

Volg Hond.nl

Over Ons

Met ons team van hondenliefhebbers proberen wij jou zo goed mogelijk te informeren over alles wat met honden te maken heeft. Lees alles over jouw favoriete hondenras, of leer nieuwe oefeningen om samen met je hond te trainen.

Nieuwste artikelen

Nieuwsbrief

Wij proberen regelmatig een nieuwsbrief te sturen, met tips van onze specialisten, interviews, prijzen en alles wat je over honden moet weten.

Productadvies