15 lekkerste puppy snoepjes om te belonen

Honden snoepjes en koekjes

Het kost veel tijd en energie op een pup op te voeden tot een volwassen hond. Het begint al met het zindelijk maken van je dier. Maar hij moet ook socialiseren, leren om te gaan met andere honden maar ook met mensen. Ook het leren om alleen thuis te zijn is een belangrijk aspect in de opvoeding.

Gelukkig is er een handig hulpmiddel wat je kunt gebruiken in de opvoeding van je pup, namelijk puppy snoepjes. Je geeft ze als beloning bij goed gedrag. Wil je bijvoorbeeld het commando ‘zit’ leren? En heeft hij na enige tijd door wat er van hem gevraagd wordt? Beloon hem dan met een lekkere puppysnack. Het belonen van goed gedrag van je pup helpt je in de opvoeding en bij het socialiseren.

Ook tijdens een wandeling of op de puppy cursus is het handig wanneer je wat lekkere hapjes bij je hebt wanneer je pup goed zijn best doet. Natuurlijk is een aai of een knuffel ook een belangrijke beloning voor een hond. Wissel het geven van hondensnacks altijd af met het geven van positieve aandacht als aaien en knuffelen. Het zorgt ervoor dat je viervoeter niet te veel calorieën binnenkrijgt. Dit beperkt het risico op overgewicht. Daarnaast verstevigt lichamelijk contact ook nog een de band tussen jou en je maatje.

 

Soorten puppysnacks

Je kunt beloningshapjes voor puppy’s in 2 categorieën indelen:

  • Beloningssnacks of -snoepjes
  • Kauwsnacks

Beloningssnoepjes zijn in verschillende soorten en smaken verkrijgbaar. Het uiterlijk van de snoepjes zijn vaak kleine botjes of snoepjes in de vorm van hartjes. Geliefde smaken zijn onder andere rund, kip, zalm of lam. Het zijn kleine traktaties die je je pup geeft na bijvoorbeeld het goed uitvoeren van een trainingsoefening.

Kauwsnacks zijn traktaties die echt bedoeld zijn om langere tijd op te kauwen. Het zijn lekkere hapjes voor je pup. Terwijl hij kauwt stimuleert dit ook nog eens het tandvlees. Dit is belangrijk bij het wisselen van de melktanden.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een puppysnack?

Zorg ervoor dat je snoepjes koopt die ook voor puppy’s geschikt zijn. Ze zijn klein van formaat en de samenstelling is zacht. Rekening houden met de smaak van je pup is ook belangrijk.

Je komt er snel genoeg achter welke snoepjes je hond het lekkerst vindt. Kies eerst voor een kleine verpakking. Of voor een Verpakking waar verschillende smaken in gecombineerd worden. Geef altijd maar een snoepje per keer. Snoepjes zijn bedoeld als beloning, naast de normale voeding die je je dier geeft.

Hieronder geven we je een overzicht van verschillende puppysnacks. Smaak, inhoud en prijs worden vergeleken. Vergelijk de verschillende producten en kies welk product het meest geschikt is voor jou en je hond.

hond snoepjes geven

Brekz Soft Treats Micro Trainers hondensnack 500 gr

De Brekz Soft Treats Micro Trainers zijn zachte beloningssnoepjes in 4 verschillende smaken. Door de afmeting van het snoepje (15 x 5 mm) is deze niet alleen geschikt voor volwassen honden maar zeker ook voor pups.

Productinformatie
SmakenLam Rund Zalm Kip (mix)
Inhoud500 gr
Prijs€ 4,99

 

Brekz Soft Treats Candy Mix hondensnack 500 gr

De Brekz Soft Treats Candy Mix hondensnoep bestaat uit een mix van kleine hondenkoekjes in verschillende vormen. Een prima snoepje als beloning of tussendoortje voor alle puppy’s en volwassen honden. De afmeting van een koekje is 20 x 6 mm.

Productinformatie
SmakenKip Rund Zalm Spinazie Zeewier (mix)
Inhoud500 gr
Prijs€ 4,99

 

Brekz Snack Sticks voordeelpakket met Lam/Rund/Kip/Zalm

Het voordeelpakket van Brekz Snack Sticks bevat beloningssticks in 4 verschillende smaken. Handig op uit te proberen welke smaak jouw pup het lekkerst vindt. Het is eenvoudig om kleine stukjes van de staafjes af te breken. Zo kun je per keer een klein hapje geven. Een stick heeft een afmeting van 16 cm x 10 mm.

Productinformatie
SmakenLam Rund Kip Zalm
Inhoud4 x 400 gram
Prijs€ 7,99

Renske Gezonde Beloning Kip hondensnack

De beloningssnack Kip van Renske is geschikt voor alle honden vanaf 9 weken. Deze snack, in de vorm van een hartje, bevat geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Speciaal aanbevolen voor honden met een allergie of voedselintolerantie. Ook verkrijgbaar in de smaken Kalkoen en Eend.

Productinformatie
SmakenKip Eend Kalkoen
Inhoud2 x 150 gram
Prijs€ 7,49

 

Renske Gezonde Beloning Hond – Vlees Repen Kip

De Vleesrepen Kip van Renske Gezonde beloning Hond is een heerlijke traktatie voor pups vanaf 9 weken. De repen zijn 16 cm lang. Je kunt de repen makkelijk in stukjes breken, dat maakt het makkelijk om vaker kleine stukjes te voeren. Dit product is speciaal geschikt voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. De snack is 100% natuurlijk en is graanvrij. Ook zijn er geen suikers, zouten en kunstmatige ingrediënten toegevoegd. In meerdere smaken verkrijgbaar.

Productinformatie
SmakenKip Konijn Zalm Lam
Inhoud2 x 100 gram
Prijs€ 7,49

 

Landman Hoevelaken Kauwstaafjes met kip

De kauwstaafjes van kip met bacon is een lekkere traktatie voor je pup na bijvoorbeeld een frisse wandeling. De kauwstaafjes zijn omwikkeld met kip. Door de afmeting van 12 cm is deze glutenvrije snack uiterst geschikt voor pups. Verkrijgbaar in diverse smaken.

Productinformatie
SmakenKip Konijn Zalm Lam
Inhoud2 x 100 gram
Prijs€ 7,49

 

Hupple Hond Snoepje Softy Puppy Trainer

De kleine en zachte beloningssnoepjes van Hupple zijn geschikt voor puppy’s van iedere leeftijd. Beloon je pup tijdens het trainen met een lekkernij. De snoepjes worden geleverd in een handige hersluitbare verpakking.

Productinformatie
SmakenRund
Inhoud200 gr  / 700 gr / 1900 gr
Prijs€ 11,90  /  € 19,99 / € 23,90

 

Sanal Puppysnoepjes in blik

Verwen je puppy met de gezonde en lekkere snoepjes van Sanal. De beloningssnoepjes bestaan uit gist, melk, calcium en fosfaat. Ze zijn geschikt voor puppy’s vanaf 6 weken. Extra leuk is de is het fraaie bewaarblikje in de vorm van een hart met de tekst ‘Home is where my dog is’. Leuk om als cadeautje weg te geven aan een nieuwe puppy eigenaar.

Productinformatie
SmakenNeutraal
Inhoud60 gr
Prijs€ 7,99

 

Snackmeester Trainingssnoepjes Zalm mini botjes

De trainings- en beloningssnoepjes van Snackmeester vallen bij iedere pup vanaf 1 maand goed in de smaak. De snoepjes hebben de vorm van een bot en zijn verkrijgbaar in de smaak Zalm. Dit product wordt geleverd in een verpakking van 1,5 kg. Genoeg om je pup heerlijk te verwennen.

Productinformatie
SmakenZalm
Inhoud1500 gr
Prijs€ 16,00

 

Snackmeester party mix Minibones

De Partymix snoepjes van Snackmeester hebber de vorm van botten. De zachte snack is geschikt voor iedere pup en volwassen hond. Het is de ideale snack om mee te nemen naar bijvoorbeeld de puppycursus. Dit product wordt namelijk geleverd in potjes van 140 gram per stuk. Geschikt om mee te nemen in je handtas of broekzak.

Productinformatie
SmakenRund
Inhoud10 x 140 gr
Prijs€ 19,99

 

Hupple Hond Snoepje Softy Puppy starter met Calcium

De Soft Puppy starter met calcium van Hupple is geschikt voor puppy’s vanaf de leeftijd van 3 maanden. De zachte belonings- en trainingssnoepjes zijn speciaal ontwikkeld voor opgroeiende puppy’s en bevatten extra calcium. De snoepjes worden geleverd in een handige bewaarverpakking. Let op: de snoepjes zijn NIET hypoallergeen

Productinformatie
SmakenRund / kip
Inhoud200 gr / 250 gr
Prijs€ 12,90 / € 12,95

Honden stick

Snackmeester Hesp en Kaas mini botjes voor puppy’s

Ben je op zoek naar glutenvrije snacks voor je pup? Dan zijn de Hesp en Kaas botjes van Snackmeester wat je zoekt. De zachte snoepjes zijn geschikt voor iedere puppy vanaf de leeftijd van 1 maand. De snoepjes zijn handig om mee te nemen. Ze worden geleverd in potjes van 140 gram. Zo heb je onderweg altijd iets lekker voor je pup bij je.

Productinformatie
SmakenHam en Kaas
Inhoud10 x 140 gr
Prijs€ 19,99

 

Snackmeester Lam en Rijst mini botjes voor puppy’s

Lam en Rijst zijn de hoofdingrediënten in deze trainingssnoepjes van Snackmeester. De snoepjes zijn zacht en daardoor al geschikt op jonge leeftijd van je pup. De verpakking bestaat uit 10 afzonderlijke potjes. Handig om mee te nemen tijdens een wandeling of naar de puppy training.

Productinformatie
SmakenLam en Rijst
Inhoud10 x 140 gr
Prijs€ 19,99

 

Snackmeester mini botjes voor puppy’s Kip

De bekende snoepjes in de vorm van een bot van de Snackmeester. Deze keer in de smaak Kip. Ook hier zijn puppy’s dol op. Deze beloningssnacks worden geleverd in een verpakking van 1,5 kg en is hiermee handig als navulverpakking.

Productinformatie
SmakenKip
Inhoud1500 gr
Prijs€ 16,00

 

Met welke snack beloon jij je pup?

Je weet nu welke verschillende soorten beloningssnoepjes en -snacks er voor je pup verkrijgbaar zijn. Heb je je maatje al eens kennis laten maken met verschillende smaken? Heeft je hond een voorkeur voor een bepaalde snack? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Deel ze hieronder in de reacties met ons en andere hondenliefhebbers.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Totaal: 13 Gemiddeld: 4.9]
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *