Top 12 Pitbull Speelgoed – Hondenspeeltjes

honden speeltje touw pitbulls

ls je opzoek bent naar de beste speeltjes voor je pitbull, dan kunnen wij je helpen! Ons doel is je zoektocht makkelijker en leuker te maken. Het vinden van de leukste hondenspeeltjes voor grote honden, zoals Pitbulls kan een uitdaging zijn. Wij kennen het gevoel. Met hun sterke kaken maken ze in no-time alle speeltjes kapot!

In dit artikel kom jij erachter wat de beste en veiligste speeltjes zijn voor de Amerikaanse pitbull terrier (APT), in al hun levensfases. Van puppy speeltjes tot speelgoed voor wat oudere pitbull.

 

Kauwspeeltjes voor Pitbulls

Laten we een kijkje nemen naar enkele van wat kauwspeeltjes voor Pitbull die zowel leuk als veilig zullen zijn voor je APT om op te kauwen. Dit speelgoed is extra sterk en duurzaam, maar nog steeds niet hond bestendig. U wilt tijdens de speeltijd toezicht houden op uw hond doet, zodat je zeker weet dat het speelgoed veilig genoeg is om je hond alleen mee te laten spelen. De top 3 kauwspeeltjes zijn:

Adori Speeltouw 4 Knoops 600 Gram Wit 60 cm Om ervoor te zorgen dat je hond zich niet gaat vervelen en zijn energie kwijt kan is het belangrijk dat hij gevarieerd en voldoende speelgoed heeft.

Het Adori speeltouw is een wit speeltouw met 2 knopen gemaakt van katoen. Het katoen kan worden gezien als de tandfloss voor honden en houdt je hond zijn gebit schoon en gezond.

Het Nylabone kauwbot is vervaardigd uit duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van je pitbull te voldoen.

Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af op de vacht van je hond of op jouw interieur.

TIP! Kook de Nylabone in water om de geur te verminderen en hij is weer als nieuw!

Kong Traxx Kauwband. Kong is een fabrikant die fantastisch werk doet voor het produceren en beoordelen van veilig hondenspeelgoed voor verschillende kauw sterkten. Het voordeel van dit super duurzame Kong-speelgoed is dat je ze kunt vullen met lekkernijen zodat het speelgoed ook een interactieve puzzel wordt. Dat maakt dit speelgoed ook geweldig voor langdurige afleiding als je pitbull verlatingsangst heeft.

 

Leukste interactieve hondenspeeltjes voor Pitbulls.

De Amerikaanse Pitbull Terrier is een slim hondenras! Natuurlijk hoeft niemand dit jou te vertellen. Maar het is goed om te weten wanneer je interactief Pitbull-speelgoed kiest waar je hond van kan genieten. Niet alle honden zullen het goed doen met interactief speelgoed, maar uw Pitt waarschijnlijk wel.

Interactief speelgoed houdt strimuleerd het brein en de zintuigen van je Pitbull. Dit speelgoed vraagt je hond om puzzels op te lossen om beloningen te krijgen (vaak traktaties en soms andere sensorische verrijking).

Onze keuze voor de top 3 interactieve hondenspeeltjes zijn:

Door zijn speciale vormgeving is de Hol-ee Roller uitermate geschikt om traktaties of andere speeltjes in te stoppen. Daarnaast is de Hol-ee Roller makkelijk weg te gooien en te schoppen daarbij is de Hol-ee Roller zacht in de bek van de hond. Dit is al jaren 1 van de meest verkochte hondenspeeltjes in Amerika en nu ook in Nederland te verkrijgen

Het Honden Ei is de ideale oplossing om je huisdier bezig te houden. Hierdoor is dit interactieve speeltje zeer geschikt om ongewenst gedrag van je trouwe viervoeter te voorkomen. Jouw Pitbull is uren zoet waar zij geen ongewenst gedrag vertonen als u er even niet bent. Let op, dit speelgoed is alleen aan te raden voor pups en dient alleen gebruikt te worden onder begeleiding van het baasje.

 

Hondenspeeltjes voor pitbulls die te snel eten

Pitbulls kunnen net als andere grote hondenrassen heel veel eten. Omdat ze geen natuurlijke rem hebben kunnen ze een maagtorsie krijgen (een opgeblazen gevoel). Door veel te snel eten heeft je hond meer kans op mogelijke fatale aandoeningen. De meest voorkomende aandoening is een draaiende maag.

Slow feeder-speelgoed is een soort interactief puzzel speelgoed dat je APT kan helpen langzamer te eten. TIP. Geef je Pitbull niet gelijk een koekje na het lopen of naar een activiteit. De kans bestaat dat ze dan te snel het gaan eten, wat slecht voor is voor hun maag 2 Hondenspeeltje voor honden die te snel eten:

Daag je Pitbull uit met deze multifunctionele snuffelmat. Verberg voedsel of lekkernijen in deze snuffelmat om uw hond te trainen. 10 minuten snuiven in deze mat staat gelijk aan een uur buitenspelen voor een hond! De honden snuffel mat kan ook gebruikt worden als anti-shock mat.

 

De leukste speeltjes voor Pitbull puppys

Iedere pitbull -eigenaar die een pup aanschaft, staat altijd voor een uitdaging. Eerst moet de pup wennen door het herplaatsingsproces en vervolgens door tandjes te krijgen. Tandjes krijgen kan erg ongemakkelijk en pijnlijk zijn voor een pup De hondenspeeltjes voor Pitbull puppy’s zijn die het gemakkelijk en leuk maken om iets met hun tanden te doen.

De super vriendelijke Dental kauwbal is een goede oplossing voor je pitbull in de tandwisseling fase. Vaak worden zijn jonge honden geneigd om aan al je spullen en meubels te kluiven, met dit product voorkom je veel in gedoe zoals het vervangen van meubels.

Speciaal ontwikkeld voor dat kleine bijtgrage bekkie. In de Goodie Bone kun jij lekkernijen klemmen, waarmee je pup in de weer kan. Zo traint hij niet alleen zijn gebit met kauwen, maar stimuleert hij ook zijn tanden om te ontwikkelen tot een gezond volwassen gebit.

 

Het kiezen van veilig pitbull speelgoed

Grote honden zoals pitbulls stammen af van een ras met sterke kaken, bij het zoeken voor een geschikte speeltjes proberen wij altijd rekening te houden. Het kan zomaar zijn dat het speelgoed binnen enkele seconden beschadigd is. Dus jij wilt er waarschijnlijk zeker van zijn dat de speeltjes die jij een pitbull geeft niet gelijk de prullenbak in hoeven als je ze net hebt gehaald.

De kaakkracht

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde amerikaanse pitbull terrier een kaakkracht heeft van ongeveer 120 kilo. Wat veel kan klinken,  aangezien een krokodil en een bijtkracht heeft van 600 kilo. Om dit in Contrast te brengen, mensen hebben een bijtkracht van ongeveer 30 kilo.

Je gaat waarschijnlijk geen bijt test doen op elk nieuw speelgoed wat je voor je pitbull gaat halen. Probeer voordat je hondenspeeltjes gaat aanschaffen rekening te houden met de sterke kaken en daarom duurzame producten te kopen.

 

Speelgoed kiezen voor pitbulls

Hoewel pitbulls krachtigere kaken hebben dan veel andere hondenrassen Is je hond op alle manieren nog steeds dezelfde speelse baby die dol is op kauwen trekken knuffelen en interactief bezig zijn met zijn speelgoed.

Je wilt je Pittbull voorzien van een gevarieerde selectie van het beste speelgoed voor je hond zodat hij of zij haar favoriete speeltjes niet te snel beu raakt of verveeld raakt met hondenspeelgoed in het algemeen.

 

Neophilia

Ervaren hondentrainers zeggen dat de allure van een nieuw hondenspeelgoed echt is en dat je honden vaker dus aangetrokken zijn tot nieuwe speeltjes. Er is zelfs een term voor Neophilia. Het betekent: “Neo-” nieuw en “Philia-” betekent voorliefde voor, dus de term betekent letterlijk: “een voorliefde voor nieuwe dingen.”

Uit onderzoek is gebleken: wanneer honden de keuze krijgen tussen een vertrouwd speeltje en nieuw speelgoed dat de meeste honden consequent kiezen om als eerste het nieuwe speelgoed te bekijken Als je hond het nieuwe speelgoed niet leuk vindt laten ze hem ook snel links liggen Ook blijkt uit onderzoek dat honden dol zijn op speelgoed waarop ze kunnen kauwen, versnipperen of kapot kunnen maken. Dit is hoe ze in het algemeen met speelgoed omgaan.

Dus hoewel het prima is om te investeren in super duurzame hondenspeeltjes die zogenaamd onverwoestbaar zijn, zijn dat misschien niet de speeltjes waar je pitbull op zit te wachten.

 

Hoe gaan hondenspeeltjes langer mee?

Als je ooit kinderen hebt gehad zou je dit probleem misschien wel begrijpen. Ze raakte daar een tijdje op uitgekeken en alles wat je hebt gekocht lijkt nutteloos, dit kan ook gebeuren bij je hond. Met pup heb wil je niet gelijk beginnen met het wisselen van speelgoed Eerst moet je weten wat de hond leuk vindt en wat zijn voorkeuren zijn.

Je hebt verschillend speelgoed en verschillende speelgoed stijlen bijvoorbeeld: een frisbee of een bal of speelgoed wat piept of waar je aan moet trekken bijvoorbeeld een touw maar ook speelgoed waar traktaties uit kunnen komen, Kijk naar wat je Pitbull leuk vindt en hoe hij met het speelgoed omgaat. Met deze informatie, zou je kunnen beginnen met twee of drie speeltjes tegelijkertijd aan te bieden en te kijken waar je hond interesse in heeft en wat hij juist minder leuk vindt.

 

Laat oude speeltjes, lijken als nieuwe speeltjes.

Tenzij jij de zeldzame hondeneigenaar bent met onbeperkt budget voor nieuw voor nieuwe speeltjes, zou het leuk zijn als je ouder speelgoed nog kan gebruiken. Gelukkig is daar een manier voor hoe je dit kan toepassen! Er zijn eigenlijk meerdere tactieken die daarop kan toepassen, we gaan verder in dit blog artikel benoemen hoe je dit kan doen.

 

Verander hoe je speelt.

Als je Pitt nog nooit die oude bal in de hoek door de lucht heeft zien slingeren kan hij of zij toch plotseling verliefd op worden. Neem je hond uit haar of zijn vertrouwde omgeving en probeer er toch de gewenste reactie mee uit te lokken en mocht dat niet lukken? Probeer het door een beloning te geven, het kan zomaar zijn dat ze het speeltje toch leuk beginnen te vinden

 

Maak het onweerstaanbaar (lekker)

Andere tip om oude speeltjes nieuw leven te geven, is door een beetje pindakaas of kippenvet op het oude speeltje te smeren.  Wedden dat je Pitbull gaat snuffelen en zich daardoor aangetrokken voelt en het speeltjes wel ineens aantrekkelijk wordt.

 

Verander de geur.

Misschien houd je Pitt ervan om tussen de bladeren te rollen of door net geknipt gras of slootwater? Door tijdens een wandeling zijn speeltjes in aanraking te brengen met deze geur, bestaat de kans dat je Pitt het speeltje weer aantrekkelijk vind. Probeer het eens met je hond en kijk wat er gebeurd.

We hopen dat je een aantal geweldige nieuwe Pitbull-speeltjes hebt gevonden om je actieve, sterke pup betrokken en verrijkt te houden! Ohja, we hebben ook nog een ander artikel geschreven over denkspellen voor honden.

 

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Totaal: 8 Gemiddeld: 5]
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *