Top 19 Jack Russel Kruisingen

De Jack Russell is een super energiek en kwiek ras, dat ervan houdt om andere dieren, en dan vooral muizen en katten, achter na te zitten! Ook al is hij nog zo klein, is het een pittig hondje en hij moet niet worden onderschat als het gaat om intelligentie, snelheid en continue speeltijd.

Dit maakt de Jack Russel dan ook een perfect ras om mee te kruisen, voor andere goede eigenschappen, om zo de perfecte Jack Russel Terrier kruising te vinden. Dit is geweldig voor actieve families, maar wellicht wat minder als je inactief bent of nauwelijks thuis bent.

De Jack Russell is ontstaan in Engeland in de negentiende eeuw, om mee te gaan met de vossenjacht, omdat hij zo’n enorm sterk jachtinstinct heeft en kleinere dieren zal najagen totdat de zon onder is gegaan. Alle Jack Russell kruisingen zullen datzelfde sterke jachtinstinct hebben en je zal daarom op moeten letten als je hem in een huishouden met meerdere huisdieren wilt opnemen.

Kruisingen zijn een goede optie voor zij die simpelweg niet kunnen kiezen tussen twee rassen of die van een specifiek ras houden, maar een beter uitgebalanceerde hond willen. Een Jack Russel kruising zal altijd energiek en pittig zijn, maar door hem te kruisingen met een rustiger ras, kan er misschien een ras uitkomen dat beter bij jouw levensstijl past.

 

Jack Russell Terrier Ras

Een Jack Russel is meestal tussen de 30 en 35 cm lang, van poot tot schouder, en weegt tussen de 5,8 en 7,7 kg. Hij is klein, stevig en gespierd, met een korte vacht dat of glad of broken-coated is. Meestal is de vacht wit en bruin, maar soms komt er wat zwart of brindle. Het kruisen van een Jack Russel kan zowel perrongeluk als expres gaan. Als het expres wordt gedaan, zal de kans minder groot zijn op genetische fouten in het DNA, gezien de uitbreiding van de genenpool, wat een bijkomend voordeel is van het adopteren van een Jack Russel Terrier kruising.

Gekruisde puppies zijn meestal een perfecte kruising van beide ouders, maar soms hebben ze net wat meer van de ene ouder geerfd dan van de ander. Maar welke kant zijn genen ook op neigen, je moet er hoe dan ook zeker van zijn dat je beide ouders even leuk vindt, dus doe flink wat research op ze allebei voordat je vastlegt voor een Jack Russell kruising.

Wat je kan verwachten van een Jack Russell kruising, is dat hij op een bepaalde manier pittig, intelligent en intens zal zijn. Wij hebben een paar van de meest populaire en schattige Jack Russell kruisingen bij elkaar gezocht, dus lees vooral verder om erachter te komen of een Jack Russell kruising jouw hondensoulmate is!

Meer leren over dit hondenras? Lees dan ons artikel over de Jack Russel.

 

1. Jack Russel x Pug – Jug

Jug

De Jug is tussen de 25 en 35 cm lang en weegt tussen de 5,9 en 8,2 kg. Hij is iet wat dikker dan een Jack Russell, heeft iets meer rolletjes dan spieren, maar deze jongen is onwijs schattig en zou een geweldige thermosfles zijn. Zijn vacht is dik en kan wit, lichtbruin, donkerbruin en zwart worden.

De Jug is een populaire kruising, maar er bestaat zeker een kans dat hij de brachycefale luchtwegproblemen heeft van de Pug. Hierom, en vanwege zijn enorm energieke karakter, moet hij goed in de gaten worden gehouden tijdens het bewegen. Hij is nieuwsgierig, ondeugend en je moet altijd op je hoede zijn bij hem, maar aan het eind van de dag zal hij lekker bij zijn familie willen komen knuffelen.

 

2. Jack Russel x Yorkie – Yorkie Jack

Yorkie Jack

De Yorkie Jack is een kruising tussen de Yorkie en de JRT. Ze lijken meestal meer op Yorkies, dus als je een Yorkie wilt met een pittigere en energiekere persoonlijkheid, is dit het ras voor jou. Het zal een nieuwgierig hondje zijn met een verrassende hoeveelheid energie in zo’n klein lichaampje, maar hij zal ook een stuk rustiger dan de meeste Jack Russells zijn en zal het geweldig vinden om in de avond lekker met zijn familie te dutten. Hij is overigens enorm loyaal, lief en aanhankelijk voor zijn familie.

Zijn haar zal wat langer en ruwer zijn, met zwarte en bruine kleuren en her en der wat wit. Hij verhaart niet snel, maar zijn vacht moet regelmatig worden geknipt en geborsteld. Hij is 20 tot 33 cm lang en weegt tussen de 4,5 en 6,4 kg, een compact hondje dus.

 

3. Jack Russell x Chihuahua – Jack Chi

Jack Chi

Hij lijkt meestal het meest op zijn Chihuahua ouder, maar heeft een stevigere bouw, net als de Jack Russell. Zijn pootjes zullen kort zijn en naar buiten gekeerd staan. Hij zal een krullende staart en uitpuilende ogen hebben. Meestal heeft hij de bekende grote, driehoekige oren van een Jack Russell, die hem een karaktervol koppie zullen geven. Hij is 25 tot 40 cm lang en weegt tussen de 3,6 en 6,8 kg.

Chihuahua kruisingen hebben een enorme persoonlijkheid, dus een klein hondje met het vrolijke karakter zit er zeker in! Temperamentvol, karaktervol en een bolletje levenslust, dat is hij wel. Hij vindt het echter ook heerlijk om in de namiddag lekker een beetje te dutten. Dit ventje heeft een zelfverzekerd baasje nodig die hem de goede richting in kan leiden om beschermingsdrang zo klein mogelijk te houden.

De Jack Chi is een prachtpup, die ervan houdt om veel tijd met zijn familie door te brengen, waardoor hij een perfect familiehuisdier zal zijn.

 

4. Jack Russel x Border Collie – Border Jack

Oude hond in hondenbuggy keddoc diesel

Bovenstaande foto is van een Jack Russel (75%) x Border Collie (25%)

De Border Jack is een super-intelligente hond, die voortkomt uit de kruising van een Border Collie en een Jack Russell Terrier. Deze kruising heeft veel beweging nodig, op z’n minst 60 minuten per dag, dus hij zal zich het fijnst voelen in een actieve familie.

Omdat zijn Collie ouder tot het meest intelligente hondenras ter wereld behoort, heeft hij veel mentale stimulansen nodig, in de vorm van denkspellen voor honden, training en interactieve spelletjes. Dit gecombineerd met zijn Terrier persoonlijkheid, zal er voor zorgen dat hij zich vrij destructief zou kunnen opstellen als hij niet krijgt wat hij wilt.

Deze Border Collie Kruising tussen de 30 en 50 cm lang en weegt tussen de 9 en 18 kg. Zijn vacht zal wat langer en ruwer zijn. Hij is meestal wit, bruin en zwart gekleurd, net als zijn ouders.

 

5. Jack Russel x Husky – Husky Jack

Husky Jack

De Husky Jack is een niet-voor-de-hand-liggende kruising, maar er komt wel een gezellige, drukke en extroverte pup uit die ervan houdt om in het middelpunt van alle aandacht te staan. Dit ras is een kruising van de liefhebbende husky met de Jack Russell terrier, waardoor er genoeg karakter in zo’n klein hondje zit. Als je een grappige hond wilt, is de Husky Jack hét ras voor jou. Deze kerel is snel en vindt het geweldig om elk levend wezen wat hij ziet achter na te jagen, dus je kunt hem het beste aan de lijn houden. Hij heeft op z’n minst 60 minuten van flink bewegen per dag nodig.

Hij is ongeveer 35 a 50 cm lang en weegt tussen de 9 en 18 kilo. Meestal lijkt hij vooral op een Husky, maar heeft hij een korter en steviger lichaam, zoals dat van een Jack Russell. Hij erft meestal het patroon en de fluffy vacht van de Husky over.

 

6. Jack Russell x Beagle – Jackabee

Jackabee

De Jackabee weegt meestal tussen de 6,8 en 13,6 kilo en kan wel 40 cm lang worden. Er zijn 2 Beagle-groottes, de pocket Beagle en de standaard Beagle, dus ga vooral kijken naar de Beagle ouder om erachter te komen of de grootte belangrijk voor jou is. Hij zal wit, bruin en zwart zijn en de kans is groot dat hij zijn grote hangoren van de Beagle zal overerven. De Jackabee is een erg nieuwsgierige kruising, die ervan houdt om veel tijd met zijn familie te besteden.

Deze heuze levensgenieter zal met alle plezier meegaan op avonturen met zijn familie, en door zijn jachtneus en liefde (of haat!) voor ongedierte, zal hij sneller weg zijn dan jij Jackabee kan zeggen, dus je kunt hem maar beter aangelijnd houden. Het is een schatje, hij houdt enorm van zijn familie en houdt zeker van een snack, of misschien wel drie!

 

7. Jack Russell x Franse Bulldog – French Jack

French Jack

De Franse Jack is weer zo’n pittig, klein hondje dat het resultaat is van een kruising tussen de Franse Bulldog en de Jack Russell Terrier, die het liefst de hele dag met zijn familie speelt. Maar hij wilt net zo lief de hele dag op het bed liggen als er niemand in huis is, en je zal het ook zeker horen als deze beer snurkt! Ondanks zijn grappige, gekke karakter, is hij eigenlijk best intelligent en koppig en daardoor soms best een uitdaging om te trainen.

Hij zal tussen de 28 en 35 cm lang worden en uitendelijk tussen de 8,2 en 12,7 kg wegen. Hij is net zo lang als een Jack Russell, maar veel dikker (net als zijn Franse ouder) dus hij zal wat extra rolletjes op z’n buik hebben. Zijn staart is waarschijnlijk gekruld, zijn gezicht wat platter, maar zijn oren zullen enorm zijn!

 

8. Jack Russell x Amerikaanse Pitbull Terrier – Jackpit

Jackpit

De Jackpit is een Pitbull-kruising, die een echte Terrier is. Dus als je op zoek bent naar een speelse, standvastige en nieuwsgierige hond met een oneindige hoeveelheid energie, kan dit de kerel voor jou zijn. Ook al is hij zo hardnekkig als de pest in alles wat hij doet (vooral het terroriseren van de kat van de buren!), hij is wel enorm loyaal naar zijn baasje en daardoor een eitje om te trainen.

De Jackpit heeft meestal een witte en bruinen vacht, net als een Jack Russell, maar gecombineerd met elke kleur van de Pitbull ouder, dus er kan uiteindelijk een hele mengelmoes aan kleuren in zijn vacht ontstaan. Met zijn korte en gladde vacht is hij makkelijk te verzorgen. Daarnaast is hij ook nog onwijs gespierd, is hij tussen de 30 en 45 cm lang en weegt hij tussen de 9,1 en 20,4 kg. Net als met alle Pitbull soorten en kruisingen, moet u wel alle wetten en regels goed tot je nemen.

Ook hebben wij een artikel geschreven over Pitbull kruisingen en soorten.

 

9. Jack Russel x Bichon Frise – Jackie Bichon

Jackie Bichon

De Jackie Bichon is tussen de 25,4 en 33 cm lang en weegt tussen de 5,9 en 7,7 kg, net als zijn Jack Russell ouder, maar het grote verschil zit hem in de vacht! Er zit veel meer volume in en het is een stuk meer fluffy, ziet er wel een beetje draderig uit en heeft een regelmatige trimbeurt nodig.

Dit ventje is een leuke kruising van energie en nieuwsgierigheid, en een lieve kalmte, en is daardoor een geweldig maatje. Hij heeft ongeveer 45 minuten beweging per dag nodig, niks speciaals daarin, maar je moet hem wel echt aandacht geven omdat hij het niet leuk vindt om lang alleen te worden gelaten. Hij is geweldig met kinderen en houdt van knuffelen en aandacht.

 

10. Jack Russell x Shih Tzu – Jack Tzu

De Jack Tzu is alweer zo’n populaire kruising, dit keer tussen de Shih Tzu en de Jack Russell Terrier. Deze pup is wat kleiner, met een lengte tussen de 22 en 30 cm en een gewicht van 4,1 tot 7,3 kg. Zijn vacht zal erg lang zijn en daardoor vaak moeten worden onderhouden, zodat hij er nog steeds zo kwiek uitziet.

Hij heeft een intens jachtinsticht en is enorm snel, ondanks zijn kleine formaat. Dit ventje zou een geweldige waakhond zijn en je zal dan ook de eerste zijn die van hem te horen krijgt of er iets of iemand in de buurt is. Dus als je een mini-waakhond wilt, is de Jack Tzu de perfecte optie. Als hij klaar is met waakhondje spelen, komt hij gelijk naar je toe, gooit ie z’n pootjes omhoog en wilt hij de rest van de dag lekker knuffelen.

 

11. Jack Russell x Poedel- Jackapoo

Jackapoo

De ouder van de Jackapoo is meestal een mini-Poodle en zal 4,9 tot 7,3 kg wegen en ongeveer 28 tot 35 cm lang worden. Maar, let wel op dat je ook nog de Poodle ouder een keertje ontmoet, anders kan je pup een grote verrassing worden! De kans is enorm groot dat hij krullend, zacht en een witte of bruine vacht zal hebben, dus deze teddy beer lookalike zal zeker een aandachtstrekkertje zijn!

Het is een energieke, kleine poodle kruising die veel beweging nodig heeft, voor zo’n kleine pup. Denk hierbij aan 60 minuten intensieve en gevarieerde sport per dag. Deze kleine is makkelijk te trainen en zal loyaal en erg trots zijn in de omgang.

Ook hebben we een artikel geschreven met alle Poedel Kruisingen

 

12. Jack Russell x Corgi – Cojack

Cojack

De Cojack, heeft logischerwijs het gezicht van een Jack Russell en het lichaam van een Corgi, met pootjes die naar buiten wijzen en een lekker dik kontje. Hij heeft nog steeds continu een grote glimlach op z’n gezicht, net als Corgi’s, maar hij heeft toch veel meer een Terrier-achtig hoofdje. Hij zal 25 a 30 cm groot worden en tussen de 6,8 tot 11,3 kg wegen.

Hij is een energieke kruising, die ervan houdt om rond te rennen en alles wat hij tegen komt achter na te jagen, of het nu een kudde is of om zijn slachtoffer te vangen. Als je kinderen hebt, zorg er dan voor dat hij ze niet als een kudde gaat behandelen door te happen, maar verder is het een geweldige en lieve familiehond.

 

13. Jack Russell x Australian Cattle Dog – Cattlejack

Cattlejack

De Cattlejack is een cool en levenslustig hondje, dat het blijst is als hij zijn ding op de boerderij mag doen. Als dit ventje niet kan werken, wilt hij tussen de 60 en 90 minuten van intensief sporten, elke dag. Hij is enorm intelligent en erg loyaal, waardoor hij gehoorzaam en trainbaar is en dingen snel zal aanleren. Allebei zijn ouders zijn van nature nieuwsgierig, dus de Cattlejack is misschien nog wel dubbel zo nieuwsgierig!

Met oren die tot aan het heelal rijken en een brutale lach, kan je niks anders concluderen dan dat hij een prachtvent is! Hij is tussen de 35 en 50 cm lang en weegt tussen de 11,3 en 18,1 kg. Hij heeft een korte vacht, met wit, bruin, donkerbruin en grijs en zal her en der ook wat vlekken van zijn Australische ouder hebben overgenomen.

 

14. Jack Russell – Cavalier – Cavajack

Cavajack

De Cavajack is een uitgebalanceerd hondje dat zowel energiek als sierlijk kan zijn, waardoor hij bij veel verschillende families past. Hij heeft ongeveer 30 a 45 minuten aan niet zware beweging per dag nodig, en zal daarna de rest van de dag heerlijk slapen.

Hij is een beetje ondeugend tijdens z’n loopjes, maar niet zo nieuwsgierig dat hij niet bij je zal blijven tijdens het lopen. Hij is erg aanhankelijk en zal veel aandacht en gezelligheid willen. Hij is 30 a 35 cm lang en weegt 5,9 tot 8,2 kg. Hij is hoogstwaarschijnlijk bruin en wit, met lange haren en oren net als Cavaliers, maar met een steviger lichaampje, zoals de Jack Russell.

 

15. Jack Russell x Kelpie – Jackpie

De Jackpie is een van de meest energieke kruisingen op de lijst en hij is dan ook een echte werkhond. Hij zou het liefst in huis worden genomen door een familie met een boerderij en genoeg werk voor de kleine Jackpie, of anders een familie die hem minstens 90 minuten beweging per dag kan geven om zijn lijf en geest gelukkig en gezond te houden. Hij is erg alert, intelligent en zal waarschijnlijk een enorm jachtinstinct hebben. 

Hij is tussen de 35 en 50 cm lang en weegt tussen de 9,1 en 18,3 kg. Hij zal erg gespierd en atletisch worden, met een dikke vacht die waarschijnlijk wit, bruin en zwart is. Zijn staart zal lang zijn en zijn gezicht zal wat van een vos weg hebben.

 

16. Jack Russell x Teckel – Jackell

De Teckel neemt zijn taak erg serieus als een stevig en nieuwsgierig hondje! Hij zal zich waarschijnlijk ook als een heuze waakhond gedragen en zal het niet toestaan als iemand te dicht in de buurt van zijn baasje komt en kan dus een beetje overbezorgd lijken.

Hij heeft een duidelijk baasje nodig die hem pittig en verwend gedrag kan afleren, maar als dit is gebeurd is het een genot om hem om je heen te hebben.

Hij zal 22 tot 33 cm lang worden, misschien iets kleiner als zijn teckel ouder kleiner dan normaal is, en hij weegt tussen de 6,8 en 11,3 kg. Zijn lichaam zal langer zijn dan dat hij hoog is, en zijn grote, platte voeten zullen naar buiten wijzen. Hij zal een voornamelijk donkere vacht hebben, vergeleken met de meestal witte en bruine vacht van zijn Jack Russell ouder.

 

17. Jack Russell x Rottweiler – Jackweiler

Jackweiler

De Jackweiler is een van de meeste verrassende kruising op deze lijst, maar het is er dan ook eentje die een fantastische waakhond zal zijn, alleen niet zo groot als zijn Rottie ouder. Hij zal tussen de 35 en 55 cm en hij weegt tussen de 13,6 en 36,3 kg. Net als met de meeste Rottweiler kruisingen, zal deze kruising tot in zijn botten loyaal aan zijn familie zijn.

Het is een waakhond met veel vertrouwen, voor zijn familie en huis, en zal niet erg gastvrij doen naar vreemdelingen. Maar, als hij kennis heeft kunnen maken met familie en vrienden zal hij ze elke keer verwelkomen met een kwispelstaart. Hij is enorm loyaal en intelligent, een beetje eigenwijs en de kans is groot dat hij een enorm jachtinstinct heeft.

Deze Rottweiler Kruising heeft een sterke leider nodig die hem laat zien hoe hij een beleefd hondje kan zijn. Daarnaast bloeit hij bij genoeg buitenruimte.

 

18. Jack Russell x Pomeranian – Jackaranian

Jackaranian

De Jackaranian is een populaire Jack Russel Terrier kruising, die de dwergkeeshond met de JRT kruisingt. Deze pup is een van de kleinste, met een lengte van maar 17,8 tot 33 cm en een gewicht van maar 3,1 tot 5,9 kg. Hij is al gelukkig in een appartement, zolang hij maar genoeg beweging krijgt. Hij heeft een fluffy vacht, vaak wit en lichtbruin, met soms andere kleuren van de dwergkeeshond in de kruising.

Dit is weer zo’n pientere en stevige Jack Russell kruising. Het is een druktemakertje die ervan houdt om in de spotlight te staan en hij neemt zijn rol binnen de familie als clown enorm serieus. Er is nooit een saai moment met een Jackaranian in de buurt en hij heeft elke dag ongeveer 45 minuten van beweging nodig.

 

19. Patterdale Terrier x Jack Russell – Patterjack

Patterjack

De Patterjack is een wat zeldzamere Jack Russell Terrier kruising op de lijst, maar de ouders van hem lijken zo erg op elkaar dat je ervan uit kunt gaan dat hij een enorm sterk jachtinstinct zal hebben, met een oneindige hoeveelheid energie en hij zal de hele dag je aandacht vasthouden. Hij heeft op z’n minst 60 minuten van intens en gevarieerd sporten nodig en als je ervoor kan zorgen dat hij moe is krijg je misschien wel de kans om eens lekker met hem op de bank te knuffelen.

Hij is tussen de 28 en 38 cm lang en weegt tussen de 5,4 en 6,8 kg. Hij is gespierd, met alles is in proportie. Hij heeft wel een wat kortere staart, hij zal waarschijnlijk het wat langere snuit haren en hij heeft waarschijnlijk ook het kleine snorretje van de Fellterrier.

 

Laatste woorden

Dus daar zijn ze, 19 van onze favoriete en soms merkwaardige Jack Russel kruisingen. Of je nou een Jack Russell Terrier kruising zoekt met een kleine twist waardoor hij juist lekker energiek is, of juist een rustigere kruising die niet veel beweging nodig heeft, je zal sowieso vinden wat je zoekt in jouw droomhond. We adviseren altijd eerst om te adopteren voordat je er eentje koopt, als je zoekt naar de perfecte pup.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?
[Totaal: 15 Gemiddeld: 4.5]
Picture of Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.
Picture of Hond.nl Redactie

Hond.nl Redactie

Lezers en schrijvers op Hond.nl hebben één ding gemeen: een passie voor honden. Wij proberen hondeneigenaren te helpen, op het gebied van hondentraining, productvergelijkingen en rasinformatie. Wij zetten ons elke dag weer in om de website nog beter te maken, en meer hondeneigenaren te helpen.

Volg ons

14 reacties

    1. Ik heb een kruising jack russell × maltezer. Mocht deze ook in dit lijstje gezet worden zou dat heel leuk zijn. Ze is echt een tophondje!

  1. Wij hebben een kruising jackrussel met een middel grote keeshond. Prachtig lief en slim beest. Zwart wit met een prachtige pluimstaart. Trekt op straat de aandacht door zijn lief uiterlijk. Is altijd vrolijk en stapelgek op water.

  2. Wij hebben een kruising Jack russel / Mopshond, hij heeft het neusje en z’n staartje van een jack russel, het karakter van een Mops. Erg lief een aanhankelijk. Hij krijgt heel veel aandacht als we met hem wandelen om zijn knappe verschijning.

    1. Die heb ik ook een. Ziet er helemaal uit als mopshond maar dan met een veel langere snuit. Enorme knuffelkont, ze slaapt in de vreemdste standen. Kan absoluut niet alleen blijven, ze blijft blaffen tot ik terug ben. Ze zit of ligt bijna altijd tegen me aan. 10kg, behoorlijk gespierd, wel wat lui (nu ze 14 is). Ze is heel vocaal, je kan er hele gesprekken mee voeren, maar blaft ook naar alles, zelfs honden, vogels en katten op TV. Heel zacht karakter en gevoelig. Ze houdt van mensen. Vecht niet maar is wel behoorlijk dominant en kattig naar andere honden. Katten wijst ze aan maar doet ze niks. Duiven zijn niet veilig. Als ze wat ruikt hoort ze niks meer en elke grasspriet moet afgesnuffeld worden, elk muizen of ratten spoor gevolgd. Ze is vreselijk slim met fotografisch lange termijn geheugen als het om koekjes of eten gaat. Ik heb haar getraind met snoepjes en na 1 snoepje weet ze het. Maar dat heeft een nadeel. Je loopt door en ze blijft achter. Ik zeg “kom” dat betekent dat ze moet meelopen, maar ze staat me alleen heel alert aan te kijken en verzet geen poot meer. Dit is de eerste hond die ik getraind heb die het tegen me gebruikt. Ze lokt gewoon uit dat je “hier” roept, want ze weet dat er na hier een snoepje als beloning komt. Dat heb ik er dus weer uit moeten trainen

  3. 2 boerenfox Jack hoog op de poten gehad. Moeder en zoon. Helaas beide moeten laten inslapen. Wat een verdriet, hierdoor wilde ik nooit meer een hond. Nu toch stiekem aan het rondkijken. Twijfel tussen een Jack en een King Charles. Laat ik hier nou de perfecte combi tegenkomen. Cavajack! Wauw! Nooit van gehoord/gezien. Uiterlijk, karakter spreekt me meteen aan zoals die hier beschreven staat. Mocht iemand een nestje weten of ander informatie dan hoor ik het graag!

    1. Beste, wij hebben een patterjack en zijn op zoek naar een zelfde. Weet er iemand die met een Jack Russel teef en patterdale rui kweekt…. En jongen wil verkopen?

  4. Wij hebben een jackel kruising jack russel/ dwerg tackel. Gijsje, echt een geweldige actieve knuffel kont. Ze is in merle kleur dus ook prachtig om te zien :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *