Gedrag & Verzorging

Bij de verzorging van een hond zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Wil je leren hoe je de ogen van een hond het beste schoonmaakt? Of vertoond jouw hond bepaald gedrag waar je hulp bij nodig hebt, zoals een puppy die in je hand bijt of last heeft van oververmoeidheid? Dan ben je op de juiste pagina.

Dit waren alle berichten.
Hond aaien

Waarom worden honden graag geaaid?

De meeste honden staan over het algemeen bekend als aaibare, gezellige en zeer vriendelijke dieren. Ze brengen graag tijd door met hun gezin, ontmoeten graag nieuwe mensen op straat tijdens een wandeling en, vinden het

Lees meer »
Snorharen close-up

Waarom hebben honden snorharen?

Snorharen kunnen er schattig uitzien. Maar wist je dat snorharen van honden ook verschillende functies kunnen hebben? Denk hierbij aan het ondersteunen bij het kijken, het tonen van emoties en het bieden van ondersteuning tijdens

Lees meer »

Volg Hond.nl

Over Ons

Met ons team van hondenliefhebbers proberen wij jou zo goed mogelijk te informeren over alles wat met honden te maken heeft. Lees alles over jouw favoriete hondenras, of leer nieuwe oefeningen om samen met je hond te trainen.

Nieuwste artikelen

Nieuwsbrief

Wij proberen regelmatig een nieuwsbrief te sturen, met tips van onze specialisten, interviews, prijzen en alles wat je over honden moet weten.